Tove Moe Dyrhaug

Jeg har vel verdensrekord i en klubb med. Tove Moe Dyrhaug har hatt flere roller i Rosenborg de ni siste årene har hun vært daglig leder.


Daglig Leder I Rosenborg Ballklubb Tove Moe Dyrhaug Lenaknutli

Sør-Trøndelag skikrets har foreslått Tove Moe Dyrhaug som kandidat til å bli vår neste skipresident og skikretsen er derfor meget fornøyd med valgkomiteens innstilling.

. Valgkomiteen i Norges Skiforbund har allerede innstilt RBK-sjef Tove Moe Dyrhaug som Erik Røstes erstatter noe hun har takket ja til. Jeg er svært ydmyk for å bli. Dyrhaug ble i midten av mai innstilt som ny president.

69 11 11 11. 1 day agoTove Moe Dyrhaug er Norges nye skipresident. Juni er hun dermed.

1 day agoTove Moe Dyrhaug 56 ble søndag valgt som historiens første kvinnelige president i Norges Skiforbund. Postboks 83 1701 Sarpsborg. Men i det store og hele hvis du sammenligner Dyrhaug med alle andre ledere som har forlatt Lerkendal de siste to tiårene står hun i en særstilling.

Hun ønsker ikke å kommentere saken. Med bakgrunn i siste dagers benkeforslag ønsker vi å redegjøre mer for vår kandidat. Dermed fikk valgkomiteen ønsket sitt oppfylt.

Derfor har Tore Bjørseth Berdal 34 blitt konstituert av Rosenborg-styret som daglig leder for klubben. For mindre enn 20 minutter siden. Hvis du virkelig leter godt så finner du sikkert dem som er glad for at Tove Moe Dyrhaug er på vei ut av LerkendalDu finner sikkert også dem som er kritiske til deler av jobben hun har gjort.

I en årrekke har skipresidentvervet fungert som en heltidsjobb. Til toppen Ansvarlig redaktør. RBKs relativt nyvalgte styreleder kommenterer nyheten om at Tove Moe Dyrhaug er innstilt som ny president i skiforbundet etter Erik Røste.

Adresseavisen har vært i kontakt med Dyrhaug fredag om benkeforslaget. Blir Dyrhaug valgt på årsmøte 12. 56-åringen ble daglig leder i Rosenborg i 2013 men forlater nå den posten for å lede norsk skisport i årene som kommer.

Fredrik Hagen NTB. 1 day agoTove Moe Dyrhaug ble lørdag valgt som ny skipresident. 1 day agoTove Moe Dyrhaug 56 fra Meråker ble søndag valgt som historiens første kvinnelige president i Norges Skiforbund.


4cfvcgbczrebxm


Lroawerbtwrrbm


Gq2djxhsqfgtpm


Dyrhaug Kan Fa Kamp Om Skipresident Verv Eurosport


Tove Moe Dyrhaug Er Arets Kvinnelige Leder I Trondheim Regionen


Kpedsld7pmjc3m


8jpq5xogwqkj0m


We0lb Msf5sqqm


Ade7ypgw0x6zpm


Sport Fotball Rbk Tove Bekrefter Klausul I Hareide Kontrakten


Tove Moe Dyrhaug Becomes Norway S First Female Ski President


Dj 0sop8lavulm


Tove Moe Dyrhaug Og Vibeke Johannesen Kvinnene Som Styrer Rbk Og Brann Vg


Ayjyb7pecbdi8m


Ncp2q9w 3tpbzm


Stream Tove Moe Dyrhaug Vi Skal Snu Det Sammen By Rosenborg Ballklub Listen Online For Free On Soundcloud


Tove Moe Dyrhaug Toverbk Twitter


Rbk Boss Tove Moe Dyrhaug Appointed Ski President Nrk Trondelag


Nxr9i Bjcms3cm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1